Een occasion van Henk Scholten Volvo

Home » Nieuws » Een occasion van Henk Scholten Volvo

Terug naar overzicht

Een occasion van Henk Scholten Volvo

Uw interesse gaat uit naar een Volvo occasion van Henk Scholten Volvo? Maar wat mag u verwachten bij aanschaf van een Volvo occasion? Of u nu in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel of Culemborg een Volvo Selekt of een Volvo Used Car koopt het is goed om te weten wat onze norm is.

Onze Volvo’s zijn altijd voorzien van:

  • Vaste scherpe prijs
  • Afleverbeurt
  • Software update / Navigatie update / Service 2.0
  • Nieuwe apk
  • Volle tank brandstof
  • Garantie
  • Volvo Assistance 24/7 Pechhulp Europa

Vaste scherpe prijs

Onderhandelen is bij ons niet nodig. Bij Henk Scholten Volvo hanteren we een vaste scherpe prijs. Onze prijzen zijn marktconform en onze prijs is dus de prijs.  Uw Volvo wordt in optimale conditie aan u afgeleverd, inclusief alle genoemde punten.  Onze prijs is ook altijd inclusief de afleverkosten. Geen verrassingen dus als u bij ons in de showroom komt: geen extra rijklaarmaak- of afleverkosten. Prijs = Prijs.

Afleverbeurt

Bij de afleverbeurt voeren onze Volvo technici de reguliere onderhoudsbeurt uit die hoort bij de kilometerstand van de Volvo. Zoals door Volvo wordt benoemd: Volvo Original Service. Daarbij wordt de auto op 100 punten gecontroleerd. O.a. vervangen wij het brandstof- en luchtfilter en verversen we de motorolie en remvloeistof. Bij een benzine auto vervangen we ook de bougies. Deze beurt schrijven wij ook bij in het Service en onderhoudsboekje van de auto.

Software update / Navigatie update / Service 2.0

Volvo is constant bezig de software van onze auto’s te verbeteren. Dit betekent dat uw Volvo bij iedere onderhoudsbeurt dus ook de afleverbeurt een stukje beter wordt aangezien een software-update inbegrepen is. Systemen of functies die mogelijk worden geoptimaliseerd zijn bijvoorbeeld de klimaatregeling, het instrumentenpaneel en het motormanagement. Tevens voorzien wij uw Volvo Selekt altijd van de nieuwe navigatie update

Nieuwe apk

Alle auto’s hebben met de APK-keuring te maken: het is een verplichting die hoort bij het hebben van een voertuig. De keuring draagt bij aan de veiligheid op de weg. Voor aflevering voorzien wij uw Volvo van een nieuwe keuring waarbij wij de volgende zaken moeten controleren: bandenspanning, uitlaat, gordels, carrosserie, remmen, verlichting, wielophanging en stuurinrichting, zicht (ruitenwissers, ruiten en spiegels), vergrendeling en geluid (claxon).

Volle tank brandstof

Uw aangekochte Volvo bij Henk Scholten leveren wij af met een volle tank brandstof zodat u de eerste kilometers volop kunt genieten van uw nieuwe Volvo.

Garantie

Alle Volvo’s die onze vestigingen in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en Culemborg verkopen zijn voorzien van garantie. Afhankelijk van leeftijd en kilometers krijgt u resp. 6 maanden of 12 maanden. Volvo’s jonger dan 1 jaar zijn zelfs nog voorzien van fabrieksgarantie. Wij hanteren de Volvo Garantie.

Volvo Assistance 24/7 Pechhulp in Europa

Als wij uw aangekochte auto voorzien van de afleverbeurt krijgt u automatisch uw Volvo Assistance Card thuis gestuurd. Volvo Assistance is de wegenhulp door geheel Europa. Mocht u onverhoopt pech krijgen met uw Volvo dan kunt u bellen met de alarm centrale. Let op: Volvo Assistance is géén auto-, ongevallen-, en/of reisverzekering. Wilt u meer lezen over Volvo Assistance klik dan hier. Zolang uw Volvo jaarlijks onderhoud krijgt bij Henk Scholten Volvo hebt u recht op Volvo Assistance.