Henk Scholten Culemborg voor de 3e keer op rij Volvo Excellent Dealer!

Home » Nieuws » Henk Scholten Culemborg voor de 3e keer op rij Volvo Excellent Dealer!

Terug naar overzicht

Onlangs heeft Henk Scholten Culemborg de Excellent Dealer Award 2018 uitgereikt gekregen. De door Volvo-dealers felbegeerde award van Volvo Car Nederland is een beloning van klanten voor de uitstekende dienstverlening.

Alle Henk Scholten Volvo-vestigingen bieden natuurlijk een uitstekende service en zetten zich volledig in voor een hoge klanttevredenheid. Echter Henk Scholten Culemborg doet dit volgens hun klanten echter zó goed, dat ze worden beloond met de Excellent Dealer Award van Volvo Car Nederland.

Dat een hoge klanttevredenheid voor Volvo geen momentopname is bewijst het feit dat deze award voor de derde keer op rij in ontvangst mag worden genomen.

Tien criteria en Volvo-waarden

De dealers die in de race zijn voor de Excellent Dealer Award worden op tien punten beoordeeld: twee in de categorie Sales, twee in de categorie Service en zes in de categorie Klanttevredenheid. Van eerste klantcontact tot de beste nazorg na aflevering of werkplaatsbezoek. Hiermee zijn de Volvo-waarden hen op het lijf geschreven: een 100% match.