Arnhem en Culemborg behalen Volvo Quality Award

Home » Nieuws » Vestigingen Arnhem en Culemborg behalen Volvo Quality Award

Terug naar overzicht

Vestigingen Arnhem en Culemborg behalen Volvo Quality Award!

Wat zijn we ontzettend trots! Onze vestigingen in Arnhem en Culemborg hebben de Volvo Quality Award behaald. Deze award is een beloning van klanten voor de uitstekende dienstverlening.
Vestiging Culemborg behaalde de award zelfs voor de 4e keer op rij!

Een hoge klanttevredenheid is iets wat uiteraard elke Volvo-dealer dagelijks nastreeft. Enkele dealers slagen hier volgens hun klanten echter zo goed in, dat hun inspanningen beloond worden met de Volvo Quality Award. We kennen de kneepjes van het vak, zo blijkt! Vestiging Culemborg behaalde zelfs voor het vierde opeenvolgende jaar de award!

Consistentie

Rijnier Bikker, dealer manager van vestiging Culemborg en zijn collega Mels van der Velden van vestiging Arnhem zijn enorm blij dit met het gehele team bereikt te hebben.

De award is het bewijs dat de vestigingen de klanttevredenheid goed op orde hebben. Een hoge klanttevredenheid is bij ons geen momentopname; we verslappen niet en laten consistentie in onze aanpak zien. Dit is een prachtige blijk van waardering van onze klanten èn Volvo Car Nederland.

10 meetpunten

Alle dealers doen mee en streven naar het behalen van de award waarbij wordt beoordeeld op tien punten: twee in de categorie Sales, twee in de categorie Service en zes in de categorie Klanttevredenheid. Hierbij wordt onder meer onderzocht hoe tevreden klanten in het algemeen over hun dealer zijn, of klanten ook worden gebeld na aflevering van een auto en of de toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden na een werkplaatsbezoek voldoende en duidelijk was.

‘Hele eer’ aldus Rijnier en Mels:

“Altijd en overal moet dienstverlening voldoen aan de verwachtingen van de klant en – als het even kan – deze overtreffen. Dat geldt voor een bezoek aan de showroom en werkplaats, maar bijvoorbeeld ook aan onze website. We willen een premium service bieden die past bij de premium producten van Volvo. Wat heel belangrijk is, is dat alle dealermedewerkers dit voor ogen hebben. Je doet het samen. Het hele jaar werken we er hard aan. Dat we nu (weer) de Volvo Quality Award behalen is een eer.”