De Volvo V90 R-Design

Home » Nieuws » De Volvo V90 R-Design

Terug naar overzicht

NU IN ONZE SHOWROOM:

De nieuwe Volvo’s S90 en V90 R-Design-uitvoering. Dynamische designelementen kenmerken deze versies. Door het met 15 millimeter verlaagde sportonderstel zijn stabiliteit en rijdynamiek optimaal.

KOM SNEL KIJKEN!

De R-Design-uitvoeringen van de elegante estate- en sedan-modellen in de 90-serie hebben een rauw randje. Ze onderscheiden zich door hun winnende combinatie van een sportiever, scherper rijgedrag en uitgesproken dynamische looks.

De sportieve uitstraling van de Volvo’s S90 en V90 R-Design wordt mede bepaald door de R-Design voor- en achterbumper met elementen in Glossy Black. Ook het design van de grille en de matzwarte 5-spaakswielen met Diamond Cut finish zijn enkel aan de R-Design uitvoeringen voorbehouden.

Het interieur wordt eveneens gekenmerkt door sportieve stijlelementen. Zo kunnen de S90 en V90 R-Design worden voorzien van unieke carbon interieurpanelen en behoren sportief getinte pedalen en vloermatten, een R-Design stuurwiel en sportstoelen met R-Design-bekleding in nappaleder met nubuck tot de standaarduitrusting.

De Volvo V90 R-design is er vanaf € 56.495

Informeer snel naar de mogelijkheden.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.