Service 2.0

De opgeleide Volvo-technici van Henk Scholten kennen uw Volvo en werken met originele Volvo onderdelen. Dit alles volgens de laatste fabrieksinstructies. Van een reguliere onderhoudsbeurt tot de behandeling van een klein deukje, wij helpen u graag verder!

Service 2.0 begint bij uw persoonlijke service adviseur. Hij/zij is opgeleid om u op een professionele, klantvriendelijke en efficiënte wijze te woord te staan. De service adviseur is getraind om antwoord te kunnen geven op al uw vragen rondom uw Volvo en zal u te allen tijde deskundig en eerlijk advies geven. Ook zal de service adviseur eventuele problemen omtrent uw auto samen met u doornemen om daarmee snel, goed en efficiënt de problemen op te lossen. U kunt hem/haar ook altijd bellen als u ergens over twijfelt, of advies zou willen omtrent uw huidige of toekomstige Volvo. Een geruststellende gedachte!

Altijd een scherpe prijs voor èchte kwaliteit

Bij Henk Scholten Volvo kost de A.P.K. altijd €25! Tevens ontvangt u gratis Volvo Assistance als uw Volvo door ons (jaarlijks) wordt onderhouden.