Polestar Tuning verbetert de prestaties van uw Volvo

Polestar Tuning optimaliseert het vermogen en het koppel van uw Volvo. Hierdoor wordt de auto energieker en leuker om in te rijden en wordt de veiligheid verbeterd in situaties waar u extra prestaties nodig hebt, bijvoorbeeld bij inhalen. En dat allemaal zonder het brandstofverbruik te verhogen en zonder gevolgen voor uw originele garantie van Volvo.

Brandstof en milieu

Een Volvo met een Polestar Tuning-pakket heeft hetzelfde origineel opgegeven brandstofverbruik als de standaardversie. Dit is mogelijk dankzij onze effectieve tuning van de motor, die het vermogen alleen opvoert als dat nodig is, dat wil zeggen bij inhalen, lange hellingen of rijden met zware aanhangers. Dit betekent ook dat de milieueffecten van de auto ongewijzigd blijven. Deze blijven binnen de grenzen van de toegestane officiële emissies. In de praktijk kan de optimalisatie van het vermogen door Polestar prima worden gebruikt om het brandstofverbruik iets terug te dringen als u op een milieuvriendelijke manier rijdt, met een snelle acceleratie en een gelijkmatige snelheid met een lage motorbelasting.

Meer weten of een prijsopgave?

Vul dan onderstaand formulier in.

Ontwikkeld door specialisten

De optimalisatie van het vermogen is ontwikkeld door de technici van Polestar, die zich al 20 jaar bezighouden met de optimalisatie van Volvo-auto’s voor de racecircuits. Onze kennis komt goed tot uiting in de resultatenlijsten. In 2009 werd team Polestar overall winnaar van de STCC. Door onze lange samenwerking met Volvo is het nu mogelijk om optimalisatie van het vermogen aan te bieden voor uw Volvo, geïnstalleerd door uw Volvo-werkplaats en met behoud van de originele garantie. Niemand hoeft nu nog de risico’s van “chip-trimming” te nemen om een verbeterde rijervaring te realiseren.

Snelle en eenvoudige installatie bij Henk Scholten Volvo

Als u vooraf een afspraak hebt gemaakt, worden de werkzaamheden direct uitgevoerd en kunt u eventueel wachten op de tuning. De tuning kan uiteraard ook prima gecombineerd worden met een reguliere servicebeurt, het vervangen van banden en het monteren van Volvo-accessoires.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.