Volvo Erkend Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een steentje dat van een vrachtwagen stuitert, een automobilist die even niet oplet. Het is zo gebeurd en de gevolgen kunnen groot zijn.

Bij Henk Scholten Schadeherstel zorgen we dat u compleet wordt ontzorgd: van vervangend vervoer tot afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Als Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf maken wij gebruik van de officiële Volvo reparatietechnieken. Onze Volvo opgeleide specialisten kennen alle specificaties en voorzieningen tot in elk detail. Zij werken uitsluitend met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.

volvo-henk-scholten-schadeherstel-4
volvo-henk-scholten-schadeherstel-13

Van klassieker tot hyper-modern

Onze, door Volvo opgeleide, zeer ervaren specialisten hebben kennis van alle modellen. Of dit nou een klassieke Volvo P1800 is of een hyper-moderne Volvo XC90 Plug-in Hybride (waarbij schadeherstel zéér specialistisch werk is).
Ook is alle kennis in huis als het gaat om de modernste verbindingstechnieken en de verschillende staalsoorten die in de modernste Volvo’s worden gebruikt.

Interieur

Kleine beschadigingen op bekleding, dashboard of interieurpanelen (leer, stof, velours) zijn vaak te verwijderen zodat ze niet zichtbaar meer zijn, c.q. ze niet groter worden. In veel gevallen is een beschadiging met behoud van de originele kleur en structuur toch te repareren. Ook hiervoor kunnen wij u van dienst zijn!

Voor iedere verzekeringsmaatschappij

In geval van schade mag u als berijder/eigenaar bepalen waar de schade wordt hersteld. Echter sturen veel verzekeringsmaatschappijen naar gecontracteerde bedrijven. Dit zijn vaak universele schadeherstelbedrijven. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden om uw auto tóch bij ons te laten repareren. Immers, waar kan uw Volvo nou beter gerepareerd worden dan bij de bron?

Ook andere automerken

Naast schadeherstel van het merk Volvo zijn alle andere merken ook welkom bij ons. Wij zijn aangesloten bij diverse brancheverenigingen en keurmerken waardoor wij schades aan auto’s van alle merken kunnen en mogen herstellen.
Graag geven wij u advies en uitleg hieromtrent!

volvo-henk-scholten-schadeherstel-44
volvo-henk-scholten-schadeherstel-20

Uitdeuken zonder spuiten

U kent dat wel: u komt terug bij uw auto op de parkeerplaats en er zit een deukje in de deur. Maar ook bijvoorbeeld als uw auto beschadigd is door een hagelbui.
Kleine deukjes, waarbij de lak nog intact is, kunnen wij op een speciale manier verwijderen. Deze techniek wordt ook wel “uitdeuken zonder spuiten” of “restylen” genoemd.
Voor dit precieze klusje hebben wij experts in dienst. Zij kunnen kleine deukjes veilig en perfect verwijderen.

SMART-repair

Door het gebruik van uw auto kunnen er natuurlijk kleine beschadigingen aan het lakwerk ontstaan. Dit kan tot ergernissen leiden, bovendien vermindert het de waarde van uw Volvo. Reparatie  op de traditionele wijze is vaak tijdrovend en dus ook erg kostbaar.
Volvo heeft een passend alternatief! Volvo SMART Repair (Small and Medium Area Repair Technology).
Met deze geavanceerde reparatiemethode kunnen wij veel kleine beschadigingen herstellen. Dit zonder dat er onderdelen gedemonteerd of vervangen hoeven te worden. Omdat meestal een deelreparatie volstaat, spaart dit tijd, kosten en bovendien het milieu. Informeer bij onze medewerkers voor meer informatie.

volvo-henk-scholten-schadeherstel-45

Wilt u meer weten?

Vul dan onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.