Nieuwe Volvo XC60

€ 61.495

vanafprijs

€ 789

lease p.m. vanaf (excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

22 %

bijtelling

€ 839

Volvo Private Lease (incl. btw / o.b.v. 48 maanden en 10.000 km)
Home » Showroom » Nieuwe Volvo XC60

De nieuwe Volvo XC60 – Een indrukwekkende verschijning

Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

De nieuwe Volvo XC60 is een van de veiligste auto’s met de allernieuwste technologie. De nieuwe functie Steer Assist is toegevoegd aan het baanbrekende actieve veiligheidssysteem City Safety. Ook nieuw is Oncoming Lane Mitigation, dat met behulp van Steer Assist aanrijdingen met voertuigen op de tegemoetkomende rijbaan helpt voorkomen. Het Blind Spot Information System (BLIS) van Volvo maakt eveneens gebruik van Steer Assist om een botsing tijdens het wisselen van rijstrook te voorkomen.

Energiek en stijlvol

De nieuwe Volvo XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies, Zo zijn zowel de bagageruimte als de beenruimte toegenomen. Resultaten die we gerust maatgevend kunnen noemen.

Een scherpe blik op de weg

de onderscheidende LED-koplampen met T-vormige dagrijverlichting geven de nieuwe Volvo XC60 een sterke identiteit. Active High Beam geeft u altijd de optimale verlichting van de weg, zonder het verblinden van de andere weggebruikers.

Vol met accessoires

Bekijk alle mogelijke accessoires van de nieuwe Volvo XC60.