Volvo S60

€ 44.995

vanafprijs

€ 699

lease p.m. vanaf (excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

22 %

bijtelling

€ 759

Volvo Private Lease (incl. btw / o.b.v. 48 maanden en 10.000 km)
Home » Showroom » S60 new

De Volvo S60 – Geeft rijden een nieuwe definitie

De nieuwe Volvo S60 is gemaakt voor puur rijplezier. Strakke lijnen, robuuste schouders en uitgebalanceerde proporties geven de sedan een atletisch karakter. De dynamische rijeigenschappen zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. De nieuwe S60 geeft rijden een nieuwe definitie.

Een expressieve sedan

Subtiele zwarte accenten in de grille accentueren de krachtige en dynamische uitstraling van de nieuwe S60.

Steel de show

Opvallende lichtmetalen velgen accentueren het sportieve uiterlijk van de nieuwe S60. Standaard 18 inch, optioneel zijn ook 19- of 20-inch velgen beschikbaar.

Voel de precisie

De nieuwe S60 is een Volvo voor de ware liefhebber. De unieke R-Design onderstelafstemming spreekt tot de verbeelding.

Sfeervol op weg

Het interieur complementeert zijn karakter met Metal Mesh Aluminium inleg, Charcoal bekleding en contourstoelen bekleed met leer / open grid textiel; in een sfeer die gericht is op puur rijplezier.

S60 T8 Polestar Engineered

Polestar is ons performancemerk van geëktrificeerde modellen. Onder de naam Polestar Engineered introduceren we samen met Polestar een nieuwe performance uitvoering.

Aanmelden nieuwsbrief

Benieuwd wanneer de prijzen bekend zijn en de nieuwe S60 in de showroom staat? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle informatie uit de eerste hand.

Stel samen

De nieuwe S60 is momenteel beperkt samen te stellen in de Car Configurator. Het volledig aanbod is naar verwachting begin 2019 samen te stellen.