Volvo XC40

€ 40.975

vanafprijs

€ 549

lease p.m. vanaf (excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

22 %

bijtelling

€ 549

Volvo Private Lease (incl. btw / o.b.v. 48 maanden en 10.000 km)
Home » Showroom » Volvo XC40

Volvo XC40 nu leverbaar met hybride technologie

Met de XC40 hebben we voor het eerst in onze geschiedenis drie nieuwe, wereldwijd leverbare SUV’s in het gamma in het snelst groeiende autosegment. De XC40 is het eerste model dat gebouwd is op het nieuwe platform: Compact Modular Architecture (CMA). Deze dient als basis voor alle nieuwe modellen in de 40-serie, waaronder ook volledig elektrisch aangedreven versies. Het CMA-platform is in samenwerking met Geely ontwikkeld en biedt beide automerken de voor dit segment noodzakelijke schaalvoordelen.

De nieuwe Volvo XC40

De nieuwe Volvo XC40 is een van de best uitgeruste SUV’s in de compacte middenklasse. Voorbeelden van de veiligheids- en rij-assistentiesystemen van Volvo in de XC40 zijn Pilot Assist, City Safety, Run-off Road Protection & Mitigation, Cross Traffic Alert met Brake Support, Rear Collision Warning, Lane Keeping Aid en de 360°-camera die bestuurders helpt bij het manoeuvreren van de auto in kleine parkeervakken.

De Volvo XC40 biedt ook een radicaal andere kijk op het opbergen van spullen in de auto. Het ingenieuze interieurontwerp biedt bestuurders van de XC40 onder meer functionele bergvakken in de portieren en onder de stoelen, een speciale plek met inductielaadmogelijkheid voor telefoons, een uitklapbare haak voor kleine tassen en een uitneembare afvalbak in de middenconsole.