Volvo Private Lease voor Volvo V40, V40 Cross Country, en V60.

Volvo Private Lease is aantrekkelijk voor particulieren, kleine zelfstandigen en voor wie met zijn privéauto ook zakelijk rijdt en daarvoor een vergoeding ontvangt. Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe Volvo is niet nodig. Bovendien zijn de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoud bij de leaseprijs inbegrepen. Alles behalve de brandstof. Daarnaast is Volvo Private Lease ook nog eens bijzonder flexibel, want u kunt zelf de looptijd van het leasecontract bepalen.

Met Volvo Private Lease via Henk Scholten zijn alle zorgen en kosten van het bezit van een eigen auto van de baan en profiteert u van de zekerheid en veiligheid die een Volvo van Henk Scholten u biedt. Kiest u voor een nieuwe Volvo via Private Lease, dan ruilen we uw huidige auto in door hem van u te kopen en de ‘inruilprijs’ razendsnel op uw rekening te storten.
Alvast weten wat uw auto opbrengt?

V40

Private lease vanaf €369 p/m

V40 Cross Country

Private lease vanaf €399 p/m

V60

Private lease vanaf €459 p/m

Vraag hier vrijblijvend uw private lease offerte aan!

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standaard weer te geven componenten inbegrepen bij Volvo Private Lease:
– Motorrijtuigenbelasting;
– Kosten van reparatie en regulier onderhoud;
– Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering);
– Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (Casco-schade);
– Premie ongevallen inzittenden verzekering
– Premie rechtsbijstand verzekering
– Kosten van pechhulp in binnen-en buitenland;
– Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur

Keurmerk Private Lease
Volvo Private Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit is een onafhankelijk initiatief van diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Het Keurmerk Private Lease is een kwaliteitsnorm op basis van vijf zekerheden, samen te vatten in de termen ‘veilig, verantwoord en vertrouwd’. Consumenten die via Volvo Private Lease een private lease-contract afsluiten, weten dus zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en dat ze zorgeloos van hun nieuwe leaseauto kunnen genieten.

VOLVO PRIVATE LEASE

Klik hier voor alle beschikbare Volvo documenten:

Privat Lease Voorwaarden

Heeft uw vragen over Private Lease of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met.

*Disclaimer: Getoonde uitvoeringen kunnen afwijken.