Business Sales bij Henk Scholten Volvo
Mijn naam is Robert Langes, uw aanspreekpunt als het gaat om Business Sales.

Net zoals mensen onderling verschillend zijn, bestaat er ook een enorme verscheidenheid aan bedrijven in de zakelijke markt. Ieder bedrijf heeft eigen specifieke wensen en behoeften, maar ook de eisen die gesteld worden aan de voertuigen en het verwachtingspatroon wat betreft de dienstverlening is verschillend. Of het nu gaat om een eenmanszaak, een middelgrote onderneming, een grote nationaal of ook internationaal opererende onderneming, het is van het grootste belang om bij de verschillende keuzes en overwegingen een goed advies te krijgen.

Vandaar dat ik, Robert Langes, u graag te woord sta voor al uw vragen. Graag geef ik u advies over uw wagenparkbeheer. Indien het gaat om de eventuele aanschaf van auto’s of indien zakelijk advies vereist is over het huidige wagenpark en de kosten daarvan, sta ik u altijd voor u klaar.

Uiteraard bespreek ik graag alle financieringsmogelijkheden zoals koop, operational lease, financial lease of shortlease. Graag kom ik met een passend aanbod voor uw wagenpark.
Neem contact met mij op. U kunt mij bereiken op telefoonnummer:
024 – 3515253. E-mail: langes@henkscholten.nl

Met vriendelijke groet,

Robert Langes
Business Sales

Business Sales contact verzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.