Business Sales bij Henk Scholten Volvo

Net zoals mensen onderling verschillend zijn, bestaat er ook een enorme verscheidenheid aan bedrijven in de zakelijke markt. Ieder bedrijf heeft eigen specifieke wensen en behoeften, maar ook de eisen die gesteld worden aan de voertuigen en het verwachtingspatroon wat betreft de dienstverlening is verschillend. Of het nu gaat om een eenmanszaak, een middelgrote onderneming, een grote nationaal of ook internationaal opererende onderneming, het is van het grootste belang om bij de verschillende keuzes en overwegingen een goed advies te krijgen.

Vandaar dat wij u graag te woord sta voor al uw vragen. Graag geven wij u advies over uw wagenparkbeheer. Indien het gaat om de eventuele aanschaf van auto’s of indien zakelijk advies vereist is over het huidige wagenpark en de kosten daarvan, sta ik u altijd voor u klaar.

Uiteraard bespreken wij graag alle financieringsmogelijkheden zoals koop, operational lease, financial lease of shortlease. Graag komen wij met een passend aanbod voor uw wagenpark.

Neem contact met ons op.

Business Sales contact verzoek

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.