Hockey Clubbonus

Home » Nieuws » Hockey Clubbonus

Terug naar overzicht

€ 1000 VOOR JE CLUB!

DANKZIJ DE CLUBBONUS ONTVANGEN DE HOCKEYVERENIGINGEN, WAARMEE HENK SCHOLTEN | VOLVO EEN SAMENWERKING HEEFT € 1.000! BIJ VERKOOP VAN EEN NIEUWE AUTO!

Volvo Cars Nederland B.V. is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

Deze Clubbonus is een initiatief van de Volvo importeur met de dealers.  Henk Scholten en Volvo keren samen vervolgens deze bonus van € 1.000 uit aan de Hockeyvereniging indien een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij één van de vestigingen van Henk Scholten Volvo. Deze vindt u in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en Culemborg.

“Met de Volvo Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Harald Scholten. “De clubs en wij hebben belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden. Want de club ontvangt € 1.000 netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least.” Harald Scholten stelt met nadruk dat die € 1.000 niet ten koste gaat van de eventuele inruilprijs of korting.

De hockey vereniginge zien de Volvo Clubbonus als een welkome aanvulling op de sponsorinkomsten. De meeste verenigingen gebruiken de extra inkomsten voor de uitwerking van ons jeugdbeleidsplan, danwel de jeugdopleiding.

Bent u ook lid van een Hockey vereniging, of is uw zoon of dochter lid van een van onder staande verenigingen. Vul dat het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Wilt u meer weten?

Vul dan onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.